Vicky Pylorides

Aanpak

Pragmatisch en intuïtief gaan we te werk, met een scherp oog voor zowel inhoud als vorm. We helpen je op basis van onze resultaatgerichte én conceptuele benadering bij het werken aan duurzame vooruitgang in jouw verander-, ontwikkel- of innovatievraag. Zowel door het aanbieden van volledige trajecten als het verzorgen van strategische sessies, teambuilding activiteiten of verrassende artistieke werkvormen. Op basis van jullie vraag en context denken we mee en doen we diverse voorstellen om tot de juiste interventie(s) te komen.

Proces op maat: begeleiden strategiedag

Proces op maat: cultuurverandering

Proces op maat

Als iets een dosis artistieke input kan gebruiken zijn het de huidige organisatievraagstukken en innovatie- en ontwikkeltrajecten.

Yeds-oprichter Annejet Gosselink ervaart als veranderkundige dagelijks hoe uitdagend het is om organisatieopgaves te doorgronden en passende werkvormen te vinden die het proces verder helpen. De Yeds-kunstenaars en partners zijn hierin van onmisbare (meer)waarde. Als geen ander weten zij als conceptdenkers hun open verbeelding- en creatiekracht los te laten op verschillende onderwerpen en (maatschappelijke) vraagstukken.

Met die ervaring, kennis en kunde uit beide werelden ontwerpen we een proces op maat, met als doel dat je daarna zelf verder kunt. Denk aan:

  • Een Flex-traject waarin je in 4 fases met behulp van allerlei interventies en werkvormen wendbaarder wordt
  • Een interactieve sessie voor inspiratie en nieuwe impulsen, ter ondersteuning van een teambuildingsdag
  • Inzet van een of meerdere kunstenaars als interim-medewerker, gekoppeld aan een team of een opdracht
    om te komen tot nieuwe oplossingen, aanvullende diensten en/of een algemene frisse kijk op je organisatie
  • Inzet van een kunstenaar als observator/infiltrator, zonder vooraf omkaderde opdracht en met follow-up achteraf,
    om een spiegel voor gehouden te krijgen waarmee je geholpen wordt om tot nieuwe inzichten voor de toekomst te komen

Kunst op maat

Kunstwerken geven niet alleen een inspirerende dimensie aan de werkomgeving; kunst zet ook de boodschap en de cultuur van je organisatie kracht bij.

In een interactieve sessie met medewerkers onderzoeken we wat voor kunst bij de organisatie past en maken we een plan voor de inrichting én de feestelijke opening! Het kan werk in opdracht zijn of het aankopen of huren van bestaande werken.  De verhuur is mogelijk dankzij onze samenwerking met Kunstuitleen Rotterdam.

Ontwerp Kerstgeschenk

Expositie Bazaar Beauties