Vicky Pylorides

Aanpak

Pragmatisch en intuïtief gaan we te werk, met oog voor zowel inhoud als vorm. Bij Yeds kijken we wat er nodig is om beweging te creëren en een gepaste invulling voor een vraag te organiseren. Of deze nou meer procesinhoudelijk of esthetisch van aard is, het is een kwestie van kunst. En altijd maatwerk.

Proces op maat: begeleiden strategiedag

Proces op maat: co-creatie HR tools

Proces op maat

Als iets een dosis artistieke input kan gebruiken zijn het de huidige organisatievraagstukken en innovatie- en ontwikkeltrajecten.

Yeds-oprichter Annejet Gosselink ervaart als veranderkundige dagelijks hoe uitdagend het is om organisatieopgaves te doorgronden en passende werkvormen te vinden die het proces verder helpen. De Yeds-kunstenaars zijn hierin van onmisbare (meer)waarde. Als geen ander weten zij hun open verbeelding- en creatiekracht los te laten op verschillende onderwerpen en (maatschappelijke) vraagstukken.

Met die ervaring, kennis en kunde uit beide werelden ontwerpen we een proces op maat. Denk aan:

  • Een traject met allerlei interventies en werkvormen
  • Een interactieve sessie voor inspiratie en nieuwe impulsen
  • Inzet van een of meerdere kunstenaars als interim-medewerker, gekoppeld aan een team of een opdracht
  • Inzet van een kunstenaar als observator/infiltrator, zonder vooraf omkaderde opdracht, met follow-up achteraf

Kunst op maat

Kunstwerken geven niet alleen een inspirerende dimensie aan de werkomgeving; kunst zet ook de boodschap en de cultuur van je organisatie kracht bij.

In een interactieve sessie met medewerkers onderzoeken we wat voor kunst bij de organisatie past en maken we een plan voor de inrichting én de feestelijke opening! Het kan werk in opdracht zijn of het aankopen of huren van bestaande werken.  De verhuur is mogelijk dankzij onze samenwerking met Kunstuitleen Rotterdam.

Ontwerp Kerstgeschenk

Expositie Bazaar Beauties