Annabelle Binnerts

Kunst op kantoor

Kunst in de gangen en vergaderruimtes van Rotterdam The Hague Airport geven het kantoor een nieuwe dimensie.De 25 kunstwerken voor de kantoorruimte van Rotterdam The Hague Airport worden jaarlijks geselecteerd door wisselende eigen medewerkers. Ze putten hiervoor uit een ruwe voorselectie uit het bestand van makers van Yeds en de collectie van Kunstuitleen Rotterdam. Op deze Rotterdamse samenwerking zijn we erg trots en het is fijn te horen dat men ervaart dat de kunst hun ruimtes echt tot leven brengt. Ook geeft het extra aanleiding voor een gesprek op de gang tussen collega’s en het stimuleert het brein op een positieve manier. Door de jaarlijkse wisseling krijgen de ruimtes telkens weer een nieuwe dimensie.

“Als regionale luchthaven vinden we het belangrijk om de verbinding met de regio te organiseren, behouden en versterken. De samenwerking met Yeds is hier een mooi voorbeeld van. Op de gangen van de kantoorruimte zijn nu mooie kunststukken te bewonderen. Yeds ervaren wij als een prettige partner, die meedenkt om het beste uit de samenwerking te halen en niet vies is van snel schakelen.”

Carlijn van der Wild, Innovation Lead

Van de volgende Yeds kunstenaars hangt momenteel werk bij RTHA: Femke Reijerman, Janina Schipper, Esther Hoogendijk, Hinke Weikamp, Malou Cohen, Sylvana Lansu en Lieselot IJsendoorn.

In 2019 hing er werk van deze Yeds kunstenaars: Cornelis van Wieren, Jeroen Arians, Malou Cohen, Lies de Rooij, Nicola Kloosterman, Govert van der Heijden, Annabelle Binnerts en Sylvana Lansu.

Gerelateerde cases