Ontwerp Kerstgeschenk

Ontwerp kerstgeschenk

Voor Rotterdam The Hague Airport illustreerden we het kerstgeschenk op basis van hun toekomststrategieRotterdam The Hague Airport wilde graag een gepersonaliseerd en duurzaam kerstgeschenk in het kerstpakket voor hun medewerkers in 2017. Ze kozen voor Correctbook, een Rotterdamse onderneming, die een notitieboek heeft ontwikkeld dat een mix is tussen een whiteboard en een schrift. De voor- en achterkant wilde ze graag laten illustreren en moest de uitstraling hebben van hun toekomstige business, doelgroep, de omgeving, hun ambities en op basis van hun huisstijl. Of wij een geschikte kunstenaar hadden en dit proces wilde begeleiden?

Jazeker! Al snel zagen we de perfect match van deze opdracht met illustrator en grafisch ontwerper Michael van Kekem. Het resultaat is een mooi voorbeeld hoe je met kunst de uitstraling van je organisatie kracht bij kunt zetten.

“Ik vond de samenwerking met YEDS super, goede communicatie en fijn overleg. Yeds is een geschikte intermediair tussen maker en klant.”

Michael van Kekem, sinds 2015 aangesloten bij Yeds


Ontwerp Kerstgeschenk