Proces op maat: begeleiden strategiedag

Strategiedag

Voor de Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht begeleidden we een dag om de medewerkers met behulp van beeldende werkvormen, spel en reflectie een gezamenlijke visie en concrete acties te laten formuleren.In opdracht van de Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht (wijkteams) organiseerden Annejet Gosselink en Geertje van Achterberg een dynamische strategiedag.

De wens was om stil te staan bij de successen, te leren van de afgelopen jaren en vanuit daar plannen te maken voor de toekomst. Met behulp van beeldende werkvormen en spel werd het gesprek ondersteund om met elkaar vanuit diverse perspectieven terug te blikken en te reflecteren. Wat waren de uitdagingen, waar zit verbetering, wat zijn onze wensen voor de toekomst en hoe kunnen we concrete acties voor het nu formuleren en borgen?

Gedurende de dag werd een hele wand gevuld met gezamenlijke visie voor zowel de toekomst als wat dat van eenieder vraagt aan stappen de komende periode. Visuele weergave van de toekomst, feedback en een dosis nieuwe energie namen mensen mee naar huis.

  

Ook interesse in een gevarieerde dag of sessie voor jouw team of organisatie? Mail naar annejet@yeds.nl of bel 0617350224 om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde cases