Op de bank bij de KvK

In gesprek over samenwerking

Om verandering, ontwikkeling en vernieuwing tot stand te brengen, werkt Yeds altijd samen met andere ondernemers. Hoe we dat doen? Annejet deelt haar inzichten en ervaringen met de Kamer van Koophandel.Als regisseur verzamelt Annejet een team mensen om haar heen met een specifieke deskundigheid. Bekijk in dit filmpje hoe dit praktisch vorm krijgt en welke voordelen deze manier van samenwerken haar opleveren!

 

Nieuwsgierig naar meer ervaringen en tips van Annejet, andere MKB-ers en grote corporates op het gebied van samenwerking? Bekijk ze hier:

Samenwerken is leuk én loont. Nog belangrijker, door samen te werken kun je grotere en complexere opdrachten aan. Maar hoe werk je goed samen? Margreet Reijntjes vraagt een aantal recente deelnemers aan KVK Business Challenge het hemd van het lijf. Vaste partners of wisselende contacten? Kaarten tegen de borst of open op tafel? Nieuwsgierig naar de antwoorden van corporates én ondernemers? Luister naar de antwoorden en tips, en bekijk waar voor jouw kansen liggen.

In de serie Business Bouwers vertellen zzp’ers, mkb’ers én grote ondernemingen hoe samenwerkingen tot stand komen. Kleine bedrijven zijn vaak flexibel en innovatief, grote bedrijven hebben implementatiekracht en budget. Lef hebben, echt luisteren en goed weten wat je wel en niet kunt waarmaken. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten voor een goede samenwerking tussen zzp’ers, mkb’ers en corporates.

 

Laatste nieuws