Maar hoe dan?

Nieuwe podcast online: Maar hoe dan?

Hoe voegen kunstenaars waarde toe in organisatievraagstukken? Wat doen ze dan precies en wat levert het op? Dat zijn vragen die Yeds vaak krijgt. De hoogste tijd om mensen die hier goeie ervaring mee hebben aan het woord te laten! Vanaf vandaag staat de teaser online :)In de podcast “Maar hoe dan?” onderzoekt veranderkundige Annejet Gosselink hoe je de vraagstukken in organisaties en maatschappij, anders kunt aanpakken door er kunstenaars of ontwerpers bij te betrekken.

Elke aflevering vertellen opdrachtgevers, kunstenaars en ontwerpers met welke vraag zij aan de slag zijn gegaan, de harde resultaten die het opleverde en hun leermomenten. Tot slot komt er een luisteraarsvraag aan bod.

De teaser staat vanaf vandaag online. Nieuwsgierig naar meer? Vanaf juli komen de eerste 3 afleveringen online en kom je meer te weten over o.a. Augmented reality, klimaatadaptatie en social labs. Abonneer je op deze podcast in je favoriete app zodat je geen enkele aflevering mist!

De muziek in “Maar hoe dan?” is van de geniale hand van Nicky Liebregts. Het design door de briljante ontwerpers van Bureau Grotesk.

Laatste nieuws