yeds online!

Nieuwe website online!

Vol trots presenteren we, in deze digitale Coronatijden, de nieuwe website van Yeds! Na maanden bouwen aan een nieuwe koers is het tijd om deze wereldkundig te maken. Én om uit te delen...

Neem de tijd hier op www.yeds.nl om rond te kijken en kom meer te weten over hoe kunst jouw verander-, innovatie of ontwikkelvraag kan ondersteunen en hoe we dat eerder voor klanten deden.  Lees meer over onze teamleden en samenwerkingspartners en hoe je Yeds jouw kunstpartner kan maken.

We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt, welke vragen het oproept en of je interesse hebt om onder het genot van een (virtuele) kop koffie meer te horen over wat Yeds voor jou specifieke vraag of situatie zou kunnen betekenen. Mail of bel Annejet Gosselink vooral via annejet@yeds.nl of 0617350224.

En wie iets viert, deelt uit! Komende weken is er een actie: organisaties kunnen tot en met 1 juni meedingen naar een jaar gratis lidmaatschap op Yeds. Mail een steengoede motivatie waarom jouw organisatie een kunstpartner kan gebruiken en misschien is jouw organisatie één van de drie gelukkigen 🙂

Tot slot, als je denkt, zo’n mooie site, wie heeft die gemaakt? Dat zijn de genies van Bureau Grotesk! Veel dank aan Suzanne Hoenderboom en Thomas van Asselt voor het vertalen van de nieuwe koers naar de prachtige nieuwe online omgeving. Wat was het leuk en leerzaam om dit proces gezamenlijk te doorlopen!

Laatste nieuws