Kunstwerk: Nicola Kloosterman

Consultancy met kunst

Op zoek naar oplossingen op het gebied van ontwikkeling, vernieuwing of cultuurverandering in jouw organisatie?

Met de stuwende kracht van procesbegeleiding, veranderkundige kennis en creatieve interventies helpt Yeds je flexibel te worden in denken en doen. Je krijgt te maken met veranderkundige & procesbegeleider Annejet Gosselink en een selectie uit Yeds netwerk van kunstenaars, ontwerpers en andere experts. Met als hoogste doel je eigen creatiekracht en verandervermogen te vergroten zodat je daarna zelf kunt werken aan de uitdagingen van de toekomst.

Concreet?
Na een goed gesprek komen we tot de kern van de vraag. Vervolgens stellen we het juiste team samen en gaan we aan de slag met een voorstel op maat. En hoe zoiets er dan uitziet? Lees meer over
onze aanpak, download hier het Flex traject dat we bieden of  bekijk hoe we onze opdrachtgevers helpen.

Meer te weten komen of een vraag voorleggen? Mail naar annejet@yeds.nl of bel 0617350224

 

Oprichter Annejet over waarom Yeds bestaat

“Tijdens mijn werk als verandermanager in het bedrijfsleven richtte ik in 2014 samen met Starla van der Veen Yeds op. Daardoor stond ik steeds met één been in de corporate wereld van procesverbetering, targets en strategiesessies en met het andere been in de creatieve sector, omgeven door kunstenaars en samen met hen werken aan nieuwe concepten, evenementen en exposities. In het begeleiden van organisaties bij hun ontwikkeling merkte ik hoe inspiratie en creativiteit hen zou kunnen helpen bij de benadering van vraagstukken en uitdagingen die er spelen. Mij geeft het in ieder geval ontzettend veel nieuwe ideeen en een bredere blik, het werken met mensen die hebben geleerd goed te observeren en reflecteren, hun verbeeldingskracht te gebruiken en met nieuwe ogen naar de werkelijkheid te kijken. Tegelijkertijd zag ik in de creatieve wereld veel mensen worstelen met het feit dat het niet hun ideaal is om puur autonoom maker te zijn, maar juist ook vanuit hun kennis, kunde en ervaring bij te dragen aan actuele vraagstukken. Die werelden met elkaar verbinden is sindsdien mijn missie en ik ben ontzettend trots en blij dat het netwerk van kunstenaars, ontwerpers en samenwerkingspartners groeit, om zo steeds meer positieve impact te realiseren.”

Annejet tijdens een werksessie bij Gom

Annejet tijdens de interactieve Yeds Saloon