Sylvana Lansu

Team

Een veranderkundige, kunstenaars en samenwerkingspartners. Wat ons kenmerkt: een reflectieve en open houding. Wat ons drijft: de wens om impact te maken en het bewerkstelligen van anders of opnieuw (leren) kijken.Annejet Gosselink

Met de stuwende kracht van procesbegeleiding en creatieve interventies help ik organisaties om wendbaar en toekomstbestendig te worden.

Door al doende te leren en al lerende te doen ontdekken we wat werkt en hoe je zelf verder kunt. In samenwerking ontwerpen we een traject geïntegreerd in de praktijk en schakelen kennis en kunde in van diverse kunstenaars, ontwerpers en experts.

Ruim 10 jaar begeleid ik met veel plezier diverse commerciële bedrijven, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties bij hun ontwikkeling en verandering.
“Mooi om te zien hoe jij op je geheel eigen wijze invulling geeft aan je rol en een mooie balans vindt in scherpe inhoudelijke analyse en respect en compassie voor het individu, met altijd oog op verbinding en verbetering.”

Albert van der Meulen, Algemeen Directeur Gom

Kunstenaars

Laura Mentink

vragensteller | observator | vormgever

Lees meer

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op via annejet@yeds.nl

of 06 17 350 224

Samenwerkings partners

Dit zijn de kundige mensen waar we mee samenwerken, sparren en/of kennis uitwisselen. Daar zijn we heel trots op en blij mee!


Ontwerpbureau

Bureau Grotesk

Bureau Grotesk heeft een missie. Door heel Nederland cultuur op de kaart zetten. Zodat goede ideeën gezien worden.

Bureau Grotesk versterkt instituten met inspirerende identiteiten en elk publiek uit te dagen met vooruitstrevende campagnes. Zo maken ze van alle communicatie een sterk en samenhangend verhaal, dat de visie van een organisatie voelbaar maakt. Het doel is om alle energie die in culturele projecten gestopt wordt, de doelgroep bereikt.

website

Lector Innovatief Ondernemen

Steven de Groot

Zijn lectoraat bij Hogeschool Zuyd doet praktijkgericht onderzoek naar o.a. het innovatievermogen van organisaties, nieuwe organisatievormen en de rol van design thinking in organisaties, in cross-overs en binnen innovatieprocessen. Hij combineert advies en onderzoek over fenomenen in organisaties zoals kennis, tijd en schoonheid. Hij heeft meerdere boeken en artikelen geschreven en treedt regelmatig op als spreker en gastdocent.

Meer informatie

Communicatiespecialist & Ontwerper

Jing Foon Yu

In een wereld waarin de verschillen tussen mensen groter lijken dan ooit, helpt Jing mensen elkaar begrijpen. Ze ontwerpt klare taal en helder beeld om verandertrajecten visueel te ondersteunen, zodat alle betrokken begrijpen wat er van hun verwacht wordt. Daarnaast organiseert en faciliteert ze creatieve meewerksessies bij trajecten met cliënten, patiënten of burgers. Van concept tot realisatie.

Website

Merkexpert

Lotte Eppings

Lotte Eppings van Dat Merkje helpt ondernemers succesvoller te zijn in datgene waar hun hart sneller van gaat kloppen door het bouwen van sterke merken. Ze onderzoekt graag wat jouw onderneming uniek maakt, verwoordt dat duidelijk en adviseert vervolgens hoe je dit nog beter kan doorvoeren in alle kleine details van je organisatie. Ook voor de uitvoering kun je bij haar aankloppen.

Website

Kunstverhuur

Kunstuitleen Rotterdam

Met een aanbod van ruim 8.000 kunstwerken die te huur en te koop zijn, heeft Kunstuitleen Rotterdam één van de meest uitgebreide en gevarieerde uitleencollecties van het land. Voor klanten die kunst willen lenen maken we dit in samenwerking mogelijk.

Website

Management & ontwikkeling

Arianne Simons

siMOn management & ontwikkeling helpt haar opdrachtgevers in de ontwikkeling van medezeggenschap, teams en organisatie.
Met trainingen, (team)coaching, procesbegeleiding en advies op het terrein van duurzame inzetbaarheid dragen we bij aan betrokkenheid en groei en brengen we de organisatie naar een hoger plan.

Website