Sylvana Lansu

Team

Een veranderkundige, kunstenaars en samenwerkingspartners. Wat ons kenmerkt: een reflectieve en open houding. Wat ons drijft: de wens om impact te maken en het bewerkstelligen van anders of opnieuw (leren) kijken.Annejet Gosselink

Oprichter van Yeds en te typeren als betrokken en pragmatische veranderkundige, kunstkoppelaar en procesbegeleider. Ze verdiept zich graag in nieuwe vragen en dynamieken, om vanuit daar samen met een team, organisatie en individu te werken aan verbetering. Altijd gericht op zowel de mensen als processen en kijkt naar het geheel om te doen wat nodig is en tot de kern te komen. Actief met alle betrokkenen gaat ze met behulp van effectieve tools en werkvormen aan de slag om als stuwende kracht te fungeren waar beweging mist. Heeft ervaring in zowel commerciële omgevingen (bouw, schoonmaak, luchthaven) als maatschappelijke organisaties (wijkteam, gevangenis, ziekenhuis) van grote en kleine omvang.
“Mooi om te zien hoe jij op je geheel eigen wijze invulling geeft aan je rol en een mooie balans vindt in scherpe inhoudelijke analyse en respect en compassie voor het individu, met altijd oog op verbinding en verbetering.”

Albert van der Meulen, Algemeen Directeur Gom

Kunstenaars

Nicky Liebregts

Herkadering met humor

Lees meer

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op via annejet@yeds.nl

of 06 17 350 224

Samenwerkings partners

Dit zijn de kundige mensen waar we mee samenwerken, sparren en/of kennis uitwisselen. Daar zijn we heel trots op en blij mee!


Ontwerpbureau

Bureau Grotesk

Bureau Grotesk heeft een missie. Door heel Nederland cultuur op de kaart zetten. Zodat goede ideeën gezien worden. Bureau Grotesk versterkt instituten met inspirerende identiteiten en elk publiek uit te dagen met vooruitstrevende campagnes. Zo maken ze van alle communicatie een sterk en samenhangend verhaal, dat de visie van een organisatie voelbaar maakt. Het doel is om alle energie die in culturele projecten gestopt wordt, de doelgroep bereikt.

website

Kunstverhuur

Kunstuitleen Rotterdam

Met een aanbod van ruim 8.000 kunstwerken die te huur en te koop zijn, heeft Kunstuitleen Rotterdam één van de meest uitgebreide en gevarieerde uitleencollecties van het land. Voor klanten die kunst willen lenen maken we dit in samenwerking mogelijk.

Website

Merkexpert

Lotte Eppings

Lotte Eppings van Dat Merkje helpt ondernemers succesvoller te zijn in datgene waar hun hart sneller van gaat kloppen door het bouwen van sterke merken. Ze onderzoekt graag wat jouw onderneming uniek maakt, verwoordt dat duidelijk en adviseert vervolgens hoe je dit nog beter kan doorvoeren in alle kleine details van je organisatie. Ook voor de uitvoering kun je bij haar aankloppen.

Website

Lector Innovatief Ondernemen

Steven de Groot

Zijn lectoraat bij Hogeschool Zuyd doet praktijkgericht onderzoek naar o.a. het innovatievermogen van organisaties, nieuwe organisatievormen en de rol van design thinking in organisaties, in cross-overs en binnen innovatieprocessen. Hij combineert advies en onderzoek over fenomenen in organisaties zoals kennis, tijd en schoonheid. Hij heeft meerdere boeken en artikelen geschreven en treedt regelmatig op als spreker en gastdocent.

Meer informatie

Management & ontwikkeling

Arianne Simons

siMOn management & ontwikkeling helpt haar opdrachtgevers in de ontwikkeling van medezeggenschap, teams en organisatie. Met trainingen, (team)coaching, procesbegeleiding en advies op het terrein van duurzame inzetbaarheid dragen we bij aan betrokkenheid en groei en brengen we de organisatie naar een hoger plan.

Website