Philomeen

Welkom Philomeen!

We hebben een nieuwe samenwerking met Philomeen Haanen, student Liberal Arts Sciences Erasmus University College. Deze enthousiaste student zocht een plek om praktijkervaring op te doen en Yeds kan wel wat extra support bij opdrachten en doorontwikkeling gebruiken. Match!Komende maanden werken we samen aan verschillende projecten. Haar vakken op gebied van filosofie, politiek, economie gecombineerd met haar creativiteit, doortastendheid en frisse blik komen in de eerste weken al goed van pas. ⚡

We vroegen haar om wat meer over zichzelf en de aanleiding van de samenwerking te vertellen:

Hallo! Mijn naam is Philomeen. Ik kom uit Venlo, maar woon al ruim twee jaar in Rotterdam voor mijn studie; ik zit namelijk in het laatste jaar van mijn studie Liberal Arts & Sciences (University College) aan de Erasmus Universiteit. Mijn studierichting, ook wel “major”, is een combinatie van filosofie, politiek en economie. Ik ben altijd creatief geweest en vond kunstgeschiedenis op de middelbare school een geweldig vak. Op de universiteit kwam het wat dichter bij huis in het vak Aesthetics & Politics.

Voor mijn studie hoef ik geen stage te volbrengen, maar mede door de klik met Annejet en mijn enthousiasme over het concept van Yeds heb ik besloten om deze samenwerking, zoals we het zelf liever noemen, toch aan te gaan. Yeds zal mij hopelijk een kijkje in het bedrijfsleven, ondernemerschap en creatieve netwerk van Annejet bieden. Tegelijkertijd zal ik haar bijstaan in projecten en opdrachten, terwijl ik haar met een frisse blik probeer te prikkelen en uit te dagen. Naast mijn studie of bij Yeds op kantoor vind je me vooral op het voetbalveld of in de keuken.

Hopelijk tot snel!

Laatste nieuws